Sloopopvolgingsplan - tracimat

Wanneer u een gebouw, of (industriële) site gaat slopen, ontmantelen of renoveren maar ook een stuk infrastructuur (brug, tunnel of wegdek) gaat herleggen of opnieuw asfalteren heeft u onder bepaalde voorwaarden een sloopopvolgingsplan nodig. Asbestbureau Aalst is uw partner voor een nauwkeurig sloopopvolgingsplan met opmaak van een destructieve asbestinventaris.  Onze TRACIMAT deskundige stelt deze vakkundig voor u op..

Voordelen van een sloopopvolgingsplan

Een sloopopvolgingsplan zorgt ervoor dat de waarde van materialen wordt behouden en alles veilig wordt verwerkt.

Plan vandaag nog uw afspraak in.

De uitvoering van het sloopopvolgingsplan

Onze deskundige komt langs om de eigendom te inspecteren. Hierbij worden staalnames genomen, die naar het laboratorium gaan voor onderzoek. Vervolgens maken wij een oplijsting van de gevaarlijke, asbesthoudende en niet-gevaarlijke afvalstoffen. Ook de hoeveelheden worden hierbij aangegeven en de plaats van de materialen.

Het sloopopvolgingsdossier, met sloopinventaris, asbestinventaris en inventaris gevaarlijke stoffen, wordt aan TRACIMAT verstuurd. Zij bekijken dit dossier volledig en geven hun goedkeuring. Hierna leveren zij een conformiteitsattest af voor de sloop.

TRACIMAT sloopdeskundige

Wilt u een sloopopvolgingsplan laten opmaken? Wij hebben alle deskundigheid in huis. Voor het sloopopvolgingsplan werken wij samen met TRACIMAT. Hierdoor verzekeren wij u van een correct sloopopvolgingsplan voor

Bied uw personeel een veilige werkomgeving en voorkom milieurisico’s met een sloopopvolgingsplan. Asbestbureau Aalst helpt u hier graag bij. Neem vandaag nog contact met ons op en we plannen meteen uw afspraak in. Zo gaat u voor een veilige start van de sloopprocedure.

Wat is een sloopopvolgingsplan?

Een sloopopvolgingsplan is een gedetailleerd rapport voor een efficiënte, veilige en ecologische verwerking en afvoering van materialen. Hierin staan de volgende gegevens

Ook een destructieve asbestinventarisatie maakt deel uit van het sloopopvolgingsplan.

Verplichting sloopopvolgingsplan

Sinds 4 juni 2018 is een sloopopvolgingsplan verplicht bij:

Vraag of prijsofferte? Contacteer ons geheel vrijblijvend.

Vertel ons wat u zoekt en wat we voor u kunnen doen.